O nama

Vučna služba Split je tu da vam pomogne u svakoj situaciji na cesti. Naš profesionalni tim ima višegodišnje iskustvo u pružanju usluga vuče vozila i pomoći na cesti. Naša vozila su opremljena novom tehnologijom, što nam omogućuje da pružimo sigurne i kvalitetne usluge.
vucna sluzba

Vučna služba Split je tvrtka koja se bavi vučom vozila i pomoći na cesti. Započela je s radom u Splitu i okolici 2015. godine, a danas pruža usluge vuce i prijevoza vozila po cijeloj Hrvatskoj i Europi.

U početku, tvrtka je pružala usluge vuče i šlepanja samo za osobna vozila. Međutim, s vremenom je tvrtka proširila svoju ponudu usluga i danas nudi usluge vučne službe za teretna vozila i motocikle te pomoć na cesti, poput dostave goriva, mijenjanje ili nadoljevanje ulja, kao i popravke na vozilima.

Svim našim klijentima kojima je vozilo na popravku, možemo ponuditi zamjensko vozilo u najam za korištenje.
Naša rent a car vozila su dostupna u Splitu i okolici, a također ih možemo dostaviti na bilo koju drugu lokaciju u Hrvatskoj.

vucna sluzba

Zainteresirani ste za suradnju sa Vučna Služba Split platformom?

Mi smo agencija za digitalni marketing, te Vam nudimo mogućnost oglašavanja na našoj visoko rangiranoj web stranici "Vucna Sluzba Split.hr, ili mogućnost kupnje domene sa već gotovim predloškom (CMS) za Vašu web stranicu.

Ako vas zanima više informacija vezanih za mogučnost kupnje domene i web stranice, ili oglašavanja vaše tvrtke, kliknite na poveznicu "Kontaktirajte nas" u nastavku te nam pošaljite mail kako bih stupili u kontakt s Vama te Vam što detaljnije obrazložili naš projekt.
Kako funkcionira prebacivanje web stranice i domene Vučna Služba Split u Vaše vlasništvo?
Da li Vi morate sami održavati web stranicu? (Svim našim klijentima nudimo održavanje web stranice, zakup godišnjeg hostinga, zaštitu od hakerskih napada, itd)
Nudimo oglašavanje Vašeg kamiona i Vaše tvrtke na našoj web stranici.
Postavljanje Vaših kontakt podataka na vrh google tražilice
Plaćanje i uvjeti
Kontaktirajte nas

INFO

vucna sluzba split
Vučna Služba i pomoć na cesti na području Splita i okolice

TEHNIČKA PODRŠKA

DODATNE INFORMACIJE

USLUGE

Pokreće O nama
Copyright © 2024 O nama izrada web stranica Hrci Digital